020 - 820 31 30 info@tempero.nl

   Tempero is partner van ClickDimensions: dé e-mailmarketeer van CRM Dynamics. Voor op vakantie heeft ClickDimensions een handig e-boek uitgebracht dat vol staat met tips en tricks over e-mail marketing. 

   ClickDimensions stelt u in staat om e-mail in te zetten als effectieve marketingtool via CRM Dynamics. Zo kunt u onder andere volgen wat de resultaten zijn van verstuurde mails: of ze zijn geopend, gelezen en of er op de links is geklikt.

   Gratis vakantielectuur
   Ik ga op vakantie en neem mee…. een e-boek. Laat u meenemen in de wereld van de e-mail marketing terwijl u onder de parasol geniet van een marguerita. Het boekje legt uit hoe u te werk gaat om van e-mail marketing en marketingautomatisering een commercieel succes te maken. Het allermooiste is: het kost NIETS. U kunt het gratis downloaden via Your Passport to the world of email marketing

   E-mail marketing for dummies
   Het e-boekje is in het Engels geschreven en beschrijft heel eenvoudig hoe u lezers kunt verleiden zich aan te melden voor uw e-mailnieuwsbrief, hoe u gebruik kunt maken van lijsten en hoe u content maakt. Ook komen onderwerpen aan bod als: frequentie, vermijden van spamfilters, begrijpen van resultaten, A/B-testen, meten van ROI’s en nog veel meer.

   Meer weten?
   Wilt u weten hoe u CRM Dynamics kunt inzetten voor uw (e-mail)marketingdoeleinden? Stuur ons dan even een berichtje via het formulier hiernaast. Wij vertellen u er graag meer over.