Needs Assesment Workshop

Benieuwd naar wat Dynamics 365 CRM voor jou kan betekenen?

Arcus IT Dynamics Experts is al geruime tijd een trotse Microsoft Partner. Als gewaardeerde Microsoft-gebruiker plukken jullie de vruchten van uitstekende service en ondersteuning door ons team van gecertificeerde experts, die beschikken over een schat aan kennis en ervaring. En nu hebben we nog een extra voordeel toegevoegd: wij kunnen kosteloos een Needs Assessment Workshop aanbieden, volledig gefinancierd door Microsoft!

Customer Relationship Management (CRM) vormt een essentieel middel voor elke organisatie en is niet meer weg te denken uit het dagelijkse bedrijfsleven. Wij begrijpen dat het voor veel organisaties lastig is om de eerste stap te zetten naar een CRM-systeem of toe te geven dat het huidige CRM niet voldoet aan de wensen van het bedrijf. Daarom staan wij klaar om jullie te helpen door kosteloos de Needs Assessment Workshop aan te bieden.

Deze workshop biedt inzicht in jullie huidige situatie, behoeften, problemen en doelstellingen. Daarnaast krijgen jullie inzicht in de geschiktheid en haalbaarheid van Dynamics 365. Ook helpen wij jullie bij het inschatten en beheersen van de risico’s, inspanningen en kosten die gepaard gaan met de implementatie van Dynamics 365.

Bij Arcus IT Dynamics Experts geloven we niet dat CRM dé oplossing is, maar wel hoe je het implementeert! Wij willen samen met jullie kijken naar jullie doelen, groeimogelijkheden en de gewenste resultaten, zonder jullie te overweldigen met eindeloze technische mogelijkheden. Wat willen jullie bereiken met het CRM? Een krachtige marketingtool, een helder inzicht in het salesproces, of misschien beide?

Arcus IT Dynamics Experts is niet alleen een CRM-specialist; we zijn experts op het gebied van sales en marketing. Wij slaan de brug tussen business en IT, tussen jullie salesstrategie en -proces en een CRM-oplossing die maximaal ondersteunt en inzichten biedt. Wij maken het gemakkelijk om campagnes bij te houden en resultaten te analyseren, bieden een 360-gradenweergave van elke potentiële klant en kunnen het CRM koppelen met platforms zoals LinkedIn.

Ons goed op elkaar afgestemde team van toegewijde specialisten voegt waarde toe aan jouw bedrijf door middel van een no-nonsense aanpak. Onze consultants denken graag met jullie mee om jullie groei en doelstellingen te bevorderen.

De workshop duurt één dagdeel en kan zowel op locatie als online worden verzorgd. Hierdoor krijg je geheel vrijblijvend meer inzicht in wat Dynamics 365 CRM voor jullie kan betekenen en welke impact het kan hebben. Neem de eerste stap naar een geoptimaliseerd CRM-systeem en ontdek de mogelijkheden die voor jullie bedrijf in het verschiet liggen.

Enthousiast geworden? Schrijf je nu in!