020 - 820 31 30 info@tempero.nl

   Op 30 april verzorgt Tempero, samen met Microsoft en SocialConcept, weer een masterclass bij Port4Growth. Deze keer gaat het over de mogelijkheden van sociale media.

   Iedere ondernemer is intussen overtuigd van de noodzaak sociale media in te zetten om je bedrijf succesvoller te maken. Maar hoe doe je dat op een efficiƫnte en doeltreffende manier?

   Beter contact met de klant
   Tijdens deze masterclass vertellen Arjen Jansen en social ninja David van Daalen van Microsoft hoe je met de Dynamics-module Social Engagement van sociale media niet alleen een krachtig marketinginstrument kunt maken, maar ook hoe je daarmee je service level naar een hoger plan kunt tillen.

   Sociale media in de praktijk
   Fred Scholten (SocialConcept) sluit de masterclass af met een aantal praktijkvoorbeelden van succesvolle socialemediacampagnes. Ook geeft hij antwoord op de vraag: hoe kun je een bericht zo succesvol mogelijk maken op sociale media?

   Members only
   Deelname is alleen mogelijk als je lid bent van Port4Growth, platform voor groeiondernemers. Meer informatie over het lidmaatschap en de Growth Masterclasses vind je op de website van Port4Growth.