Tempero Microsoft Dynamics 365 CRM voor Enterprise

High performance salesorganisatie

Haal de doelen van een high performance salesorganisatie. Met meer overzicht, beter inzicht, sterke commercie en snellere bedrijfsprocessen. Dat is de toegevoegde waarde van Microsoft Dynamics 365 Sales voor jouw corporate bedrijf. Tempero ondersteunt je op het gebied van sales, zodat je elke dag het meeste uit je maatwerk CRM-pakket haalt.

Procesmanagement

Met een CRM-strategie het succes van jouw businessunit verhogen en jouw bedrijfsprocessen efficiënter laten verlopen? Met de Microsoft Dynamics 365-applicaties krijg je een totaalbeeld van je sales, marketing, operations, HR, finance, service en commerce. Ga van prospects naar betrokken klanten en versnel je bedrijfsgroei met Tempero. Breng mensen, data en processen samen. Wij snappen als geen ander welke dashboards en KPI’s je nodig hebt en hoe je deze inzichtelijk kunt maken.

Wij helpen je het beste resultaat te behalen

Bij Tempero werken we elke dag met plezier voor onze klanten. We zijn gespecialiseerd in alle facetten op het gebied van klantinteractie. Met de kennis die we in huis hebben, zijn we meer dan alleen een technische partner. Wij helpen namelijk ook bij alle salesvraagstukken en willen het maximale resultaat behalen voor jou. Hoe organiseer je sales? Hoe maak je je verkopers succesvol? We gaan voor een CRM-implementatie die jouw salesprocessen vlekkeloos laat verlopen en adviseren over hoe je de processen aanpast en helpen je effectiever te sturen. Je CRM-systeem is maatwerk en wordt geïmplementeerd om je verkoop succesvoller te maken.

Wij zijn trots op onze praktijkvoorbeelden. Zo hebben wij NAUPAR bijvoorbeeld geholpen met een volledig geautomatiseerd boekings- en reserveringssysteem. Wij vertellen je hier graag meer over in onze klantcase: Tempero zorgt met Dynamics Customer Engagement bij NAUPAR voor revolutionaire automatiseringsgraad.

Wanneer is Microsoft Dynamics 365 interessant voor jou?

  • Je wilt de klantverwachting overtreffen
  • Je wilt meer, maar vooral betere leads en hogere conversies genereren
  • Vanuit het management wil je de informatie uit je organisatie krijgen waarop je kunt sturen
  • Je wilt de productiviteit verhogen met behulp van slimme systemen en applicaties
  • Je maakt al gebruik van Microsoft Office 365 en de CRM-software moet daar naadloos op aansluiten
  • Je wilt een maatwerk CRM-systeem die jouw sales- en procesmanagement optimaal ondersteunt en aansluit op jouw CRM-strategie.

De beste CRM-ervaring

Bied je klanten en partners de allerbeste ervaring met Microsoft Dynamics 365 Sales van Tempero. Het Dynamics platform is de businessapplicatiesuite van Microsoft. CRM staat hierin het meest centraal met intelligente verkoop- en marketingapps voor klantinformatie, marketing en sales.

Voordelen

Microsoft Dynamics 365 Sales CRM voor Enterprise van Tempero is volledig geïntegreerd met Microsoft 365 en daarom eenvoudig en intuïtief in gebruik. De slimme applicaties sturen je proactief naar de beste bedrijfsresultaten. Wij zorgen voor de technische basis, waarmee je altijd inzicht hebt in pipeline en forecast. En waarmee je koude leads via slimme marketing en sales converteert naar prachtige orders. In een wereld waarbij alles draait om user experience, kijken we graag met je mee hoe we door slimme inzet van software en hogere klanttevredenheid kunnen realiseren. Wil je weten hoe?

Prijzen

Wil je meer weten over de licentietarieven van Microsoft Dynamics? Neem dan contact op met de professionals van Tempero. De kosten zijn afhankelijk van jouw situatie. Wij adviseren je graag welke pakketten de meeste toegevoegde waarde bieden voor jouw bedrijf. 

De implementatie bedraagt eenmalig €3.000,-, inclusief instructie voor alle gebruikers. Je bent live in één week!

Tempero CRM is er zowel voor grote bedrijven met Microsoft Dynamics 365 Sales Enterprise, als voor het MKB met de door Tempero ontwikkelde Microsoft CRM voor het MKB.

Veelgestelde vragen

Wat is een CRM-systeem?

Customer Relationship Management (CRM) is de Engelse benaming voor alles wat te maken heeft met klantrelatiebeheer. Bij deze bedrijfsstrategie staat de relatie met de klant centraal, in plaats van het product of de dienst. Een CRM-systeem omvat alle software die nodig is om als bedrijf zo klantgericht mogelijk te werken.

Kan mijn CRM-systeem gekoppeld worden met andere applicaties?

Bij koppelingen spelen altijd twee aspecten. Allereerst de afspraken over hoe de twee applicaties met elkaar communiceren (Application Programming Interface of API) en ten tweede welke informatie wordt uitgewisseld door de connector.  

Microsoft werkt op basis van open standaarden en kan koppelen met vrijwel iedere applicatie, mits de leverancier dit ondersteunt. Daarnaast heeft Tempero een aantal standaardkoppelingen met de meest gangbare applicaties, zoals Exact Online, MailChimp en meer. Onze specialisten kunnen maatwerk leveren bij behoefte naar informatie-uitwisseling binnen programma’s.

Is mijn bedrijf geschikt voor CRM?

Microsoft Dynamics 365 zet je in voor de optimalisatie van je klantrelaties. Daarmee bevorder je de groei van jouw bedrijf. Iedere organisatie die zijn/haar klantrelaties wil verbeteren is geschikt voor CRM.

Kan ik Microsoft Dynamics 365 uitbreiden?

Microsoft Dynamics 365 is een flexibele oplossing die meegroeit met uw organisatie. Dit kan door het toevoegen van Marketing Automation, Service Management, maar ook het opnemen van portalen.

Verder is Microsoft Dynamics 365 volledig op maat aan te passen door middel van Power Apps. Dit is de no code / low code oplossing voor Microsoft Dynamics 365.

Voor uitgebreide en dynamische inzichten kan Microsoft PowerBI worden toegevoegd.

Groeit Microsoft Dynamics 365 mee met mijn organisatie?

Microsoft Dynamics 365 groeit mee met uw organisatie. Gebruikers kunnen iedere maand worden aangepast. Daarnaast kunnen extra functionaliteiten, zoals marketing Automation en Service Management eenvoudige worden geactiveerd en toegevoegd.

Hoe zit het met de beveiliging van mijn gegevens en GDPR?

Microsoft heeft de Dynamics 365 applicaties voorzien van alle benodigde beveiligings- en privacybeleidsmaatregelen. Deze zijn continu in ontwikkeling en worden regelmatig verbeterd, om de veiligheid van je bedrijfsdata in de Cloud te borgen, inclusief de persoonsgegevens die onder GDPR vallen.

Contact

Tempero maakt je organisatie sterker door je bedrijf te ondersteunen met Dynamics software.

Gooimeer 1, unit 1.45
1411 DC
Naarden

Heb je een vraag of opmerking?