020 - 820 31 30 info@tempero.nl

   Komende maanden worden gedurende de Spring wave nieuwe mogelijkheden aan CRM 2015 toegevoegd.

    

    

   Microsoft Dynamics Marketing (MDM)MDM_screen

   Microsoft Dynamics Marketing bestaat al een tijdje als aanvullende module voor CRM. Voortaan is MDM inbegrepen in uw CRM Enterprise-licentie.

   Met MDM kunt u uw marketingcampagnes voor verschillende kanalen van begin tot eind plannen, uitvoeren en meten. U kunt op bijna ieder veld in de database een selectie maken en via voorkeurskanalen een gepersonaliseerde nieuwsbrief of e-mail versturen. Een groot voordeel: u spreekt uw prospect of klant altijd op de juiste wijze aan. En u kunt campagneregels samenvoegen om een compleet nieuwe campagne te maken.

    

   Parature_screenMicrosoft Parature

   Ook Microsofte Parature is recent toegevoegd aan de Dynamics CRM-modulefamilie . Parature is een volledig aanpasbare en complete online klantenservice- en portal-oplossing. Parature stelt uw klant in staat om zelf tickets aan te maken en de status en voortgang van een hulpvraag bij te houden. Daarnaast biedt het uw klanten de service zelf snel in de knowledge base te zoeken naar oplossingen en informatie van de door u geleverde producten. De portal is een online support-portal dat gebruik maakt van een goede database  real-time updates kan leveren en de juiste antwoorden kan geven op vragen over het product of de service. Ook Parature wordt standaard meegeleverd in de Enterprise-licentie.