020 - 820 31 30 info@tempero.nl

   Aanschaf en installatie van een CRM pakket leidt doorgaans tot een relatief hoge investering in licenties, hardware en installatiewerk.

    

   Wij vinden dat dat anders kan en daarom bieden wij Hosted Microsoft CRM. Binnen enkele dagen na opdracht heeft u de beschikking over een volledige versie van Microsoft CRM:

   • Zonder investeringen in licenties
   • Zonder extra benodigde server(s)
   • Zonder impact op uw bestaande automatisering
   • Voor een vast bedrag per gebruiker per maand
   • Inclusief technisch beheer
   • Inclusief back-up van uw data

    

   Werkt zoals u werkt
   Iedere organisatie maakt gebruik van e-mail. Binnen veel organisaties wordt Microsoft Outlook gebruikt voor het beheren van de mail.

   Microsoft CRM is standaard volledig geïntegreerd binnen Microsoft Outlook. Zo verschijnt in de werkbalk verschijnt een extra “tab” met de naam CRM en in de werkbalken van e-mails, afspraken, taken en contactpersonen verschijnen extra mogelijkheden.

   Kortom: Microsoft CRM heeft een gestroomlijnde en bekende gebruikersinterface en is volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook.

   Door deze verregaande integratie ervaren de gebruikers Microsoft CRM niet als een nieuw pakket, maar als extra functionaliteiten binnen Microsoft Outlook en het werkt zoals uw medewerkers nu ook doen. Dit verzekert u ervan dat uw medewerkers de software daadwerkelijk zullen gebruiken.

    

   Multi Browser
   Microsoft CRM ondersteunt meerdere browsers. Naast Internet Explorer, ook Firefox en Chrome op Windows pc’s, Safari en Firefox op Mac’s en op Safari op iPad’s.

    

   Proefrit
   Ervaren wat Microsoft CRM voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan een proefrit aan en ervaar de toegevoegde van Microsoft CRM in combinatie met Microsoft Outlook .

    

   Informatie
   Wilt u meer informatie of een afspraak, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 – 820 31 30 en vraag naar Marco van der Heijden of stuur een mail naar info@tempero.nl.

    

   Lees ook: Microsoft Dynamics CRM