020 - 820 31 30 info@tempero.nl

   Zou het niet ontzettend handig zijn als je Microsoft Dynamics CRM automatisch een offerte kunt laten genereren, om deze direct als PDF te laten mailen naar een klant? Dat dachten wij ook. Tempero heeft daarom de Report Automater ontwikkeld. Deze handige tool kan rapporten uit CRM opslaan in standaard-formats zodat u ze kunt opslaan in CRM, of als bijlage bij een taak kunt laten voegen. 

   Zonder de Tempero Report Automater moet u eerst handmatig een rapport opvragen in Microsoft Dynamics CRM en die dan opslaan als Word-bestand, voordat u daar een pdf van kunt maken om mee te sturen naar een klant. De Report Automater voegt een werkstroomstap toe aan de Microsoft Dynamics CRM werkstroomdesigner waarmee je een rapport kan laten draaien en het resultaat hiervan ergens in CRM kunt opslaan als document.

   In alle standaardformaten
   Dat is op zich al handig, maar dat kan ook nog eens als PDF,  Word-document en als Excel-sheet. Vervolgens kunt u het document opslaan in CRM als bijlage bij alle standaardactiviteiten. U kunt dan dus inderdaad automatisch een offerte uit CRM als pdf laten versturen, maar ook een projectrapportage of een klantenactiviteitenoverzicht. Dat scheelt u dus vier handelingen. Makkelijker kunnen we het niet maken.

   Meer weten over de Report Automater?
   Bel of mail even. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.