020 - 820 31 30 info@tempero.nl

   Op 11 juni organiseert Port4Growth samen met Tempero de 12e editie van het High Growth Forum. Het thema is deze keer: ‘Samen Succesvol – The Sharing Economy’. Tijdens het High Growth Forum kunnen ondernemers kansen verkennen op het gebied van ‘Samen financieren’ en ‘Samen internationaliseren’. Twee actuele thema’s waar iedere ambitieuze groeier mee te maken heeft.

   Onder leiding van bekende tv-presentator en dagvoorzitter Sven Kockelmann begint de dag met een inspirerende talkshow. Topmensen uit het bedrijfsleven, topondernemers en politici discussiëren over de trending topics en ontwikkelingen op het gebied van financiering en internationalisatie.

   En verder…
   …is op twee speciale pleinen een top-10-selectie aanwezig van organisaties, initiatieven, expertises en mogelijkheden op het gebied van financiering en internationalisatie. Tussendoor kunnen groeiondernemers interactieve masterclasses bijwonen, één-op-één adviesgesprekken voeren met experts en geïnspireerd raken door groei-ervaringen van collega-ondernemers.

   Tempero adviseert
   Tempero is als expert op het forum aanwezig om ondernemers te adviseren over relatiebeheer met de juiste tools. Dat gebeurt tijdens één-op-één adviesgesprekken van 20 minuten. Kort, maar krachtig.

   Alleen voor leden
   Deelname is alleen mogelijk voor leden van Port4Growth, platform voor groeiondernemers. U kunt lid worden als u aan de omvangscriteria van Port4Growth voldoet: u hebt minimaal 10 medewerkers in dienst of een omzet van minimaal 1 miljoen euro. Het basis-lidmaatschap (Star Membership) is gratis. U betaalt als Star Member € 149,- voor een toegangsticket.

   Meer informatie en inschrijven: www.highgrowthforum.nl