Ontdek vandaag nog de kracht van CRM en A.I. voor commercieel leidinggevenden!

Heb jij je ooit afgevraagd hoe een CRM-systeem met A.I. (Copilot) het commerciële succes van jouw organisatie kan helpen vergroten? Herken je de uitdagingen van versnipperde klantinformatie, tijdrovende klantenlijsten en moeilijkheden bij het organiseren van jouw sales pipeline? Twijfel je over de waarde van de investering? Of maak je al gebruik van een CRM-oplossing die niet aan je verwachtingen voldoet? Grijp nu de kans om meer te ontdekken!Een workshop door experts!

Als strategische Microsoft Partner, met een ervaren team van meer dan 400 professionals en gecertificeerde specialisten, staat Arcus IT Dynamics Experts klaar om jou te ondersteunen. Dankzij onze samenwerking met Microsoft bieden we nu tijdelijk een exclusieve, gratis inventarisatie van de potentiële waarde van CRM voor jouw organisatie.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe een CRM-systeem met A.I. (Copilot) uw organisatie kan transformeren? Vraagt u zich af of de investering de moeite waard is? Of gebruikt u al een CRM-oplossing die niet aan uw verwachtingen voldoet? Dan is dit uw kans om meer te ontdekken!

Wat wij bieden

Als trotse Microsoft Partner, met een ervaren team van meer dan 400 professionals en gecertificeerde specialisten, staat Arcus IT Dynamics Experts klaar om u te ondersteunen. Dankzij onze samenwerking met Microsoft bieden we nu tijdelijk een exclusieve, gratis inventarisatie van de potentiële waarde van CRM voor uw organisatie.

Over de Workshop

In onze Needs Assessment Workshop, in samenwerking met Microsoft aangeboden, krijgt u inzicht in hoe CRM uw bedrijf specifiek kan versterken. U ontvangt een op maat gemaakt rapport met uw belangrijkste vereisten en aanbevelingen voor de optimale implementatie van Dynamics 365 en Copilot.

In 1 dag inzichtelijk wat CRM oplevert!

In onze Discovery Workshop, in samenwerking met Microsoft aangeboden, krijg je inzicht in hoe CRM jouw bedrijf specifiek kan versterken. Je ontvangt een op maat gemaakt rapport met jouw belangrijkste vereisten en aanbevelingen voor de optimale implementatie van Dynamics 365 en Copilot.

De workshop, die 4 tot 6 uur duurt, kan plaatsvinden op jouw locatie of in één van onze vestigingen. Je krijgt niet alleen een diepgaande analyse van jouw behoeften en de waarde van CRM voor jouw organisatie, maar ook een demo van Dynamics 365 CRM, gericht op functies die relevant zijn voor jouw bedrijf.

Ontgrendel het Ware Potentieel van CRM: De Kracht van Juiste Implementatie!

Bij Actus IT Dynamics Experts geloven we dat niet alleen het CRM-systeem telt, maar vooral de manier waarop het wordt geïmplementeerd. We richten ons op jouw doelstellingen, groeipotentieel en gewenste resultaten, en zorgen ervoor dat CRM jouwklantenrelaties, aanbod en verkoopproces optimaal ondersteunt.

Sluit je aan bij het Succesverhaal: Ontdek Hoe Anderen Hun Weg Vonden

Op onze website staan meerdere referentiecases die allemaal begonnen met een workshop. Een mooi voorbeeld is TLN waar wij de IT-afdeling hielpen met een juiste licentiekeuze & integratie in het IT-landschap. De salesorganisatie hielpen wij met de voor hen juiste dashboards om effectief te kunnen sturen en rapporteren.

Pak je kans: Zet de eerste stap naar optimaal commercieel succes

Deze actie is tijdelijk en beperkt tot 25 deelnemers. Meld je gratis aan via onderstaand formulier om de workshop in te plannen of neem nu contact op voor meer informatie.

De workshop, die 4 tot 6 uur duurt, kan plaatsvinden op uw locatie of in één van onze vestigingen. U krijgt niet alleen een diepgaande analyse van uw behoeften, maar ook een demo van Dynamics 365 CRM, gericht op functies die relevant zijn voor uw bedrijf.

Onze visie

Bij Arcus IT Dynamics Experts geloven we dat niet alleen het CRM-systeem telt, maar vooral de manier waarop het wordt geïmplementeerd. We richten ons op uw doelstellingen, groeipotentieel en gewenste resultaten, en zorgen ervoor dat CRM uw klantenrelaties, aanbod en verkoopproces optimaal ondersteunt.

Neem actie

Zet nu de eerste stap naar een effectiever CRM-systeem en ontdek wat Dynamics 365 CRM met Copilot voor uw bedrijf kan betekenen

Bent u geïnteresseerd in Dynamics Marketing (Customer insights | journeys) of Customer service? Ook daarmee kunnen we u helpen.
Ben je geïnteresseerd in Marketing Automation of Customer service? Ook daarmee kunnen we jou helpen.