Bluetron, een snelgroeiend bedrijf in high-tech/ IT systemen en data services, had behoefte aan een geavanceerd en schaalbaar CRM-systeem om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en deklanttevredenheid te verhogen.

Arcus IT Dynamics Experts heeft onlangs Bluetron live gebracht met Dynamics 365 Sales & Marketing.

Met de implementatie van Dynamics 365 CRM heeft Arcus IT Dynamics Experts Bluetron voorzien van een krachtig en geïntegreerd platform dat hen in staat stelt om nauwkeurig analyses uit te voeren, hun verkoop- en marketingactiviteiten te stroomlijnen en klantrelaties te verbeteren.

Het project was een groot succes en om dit te vieren hebben de teams van Arcus IT Dynamics Experts en Bluetron samen een stuk taart gegeten. “We zijn verheugd dat we Bluetron hebben kunnen helpen bij het implementeren van Dynamics 365 CRM en we zijn blij dat het project zo goed is verlopen”, aldus de projectmanager van Arcus IT Dynamics Experts.

Arcus IT Dynamics Experts is een reseller, implementatie en beheer partij van Microsoft Dynamics 365 CE (Customer Engagement: CRM, Marketing en Customer Service). Wij zijn niet alleen dé CRM-specialist, maar weten alles over sales! Wij zijn de brug tussen business en IT; tussen de sales-strategie en sales-proces in samenwerking met een CRM-oplossing die dat maximaal ondersteunt en de juiste inzichten biedt. Alles om van de business van een organisatie een high performance sales te maken, wil je een keer vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden, neem dan contact op met Burhan Urhan of Rob Brewster en we helpen je graag verder.

downloadonze

Whitepaper 'IN VIJF STAPPEN NAAR HIGH PERFORMANCE SALES'

downloadonze

Whitepaper 'Het belang van goede kpi's'