Adoptietrainingen

Jouw CRM is pas waardevol als sales de oplossing accepteert en gebruikt. Een adoptietraining is daarom essentieel voor een succesvolle CRM-implementatie. Zorg voor volledige en correcte data, die heldere rapportages en inzichten opleveren. Een adoptietraining van Tempero is veel meer dan een knoppencursus. In onze training leren jouw verkopers:

  • De werking van Microsoft Dynamics 365 for Sales
  • Waarom er een nieuw CRM-systeem is
  • De afspraken, werkinstructies, processen en procedures van het verkoopproces
  • De waarde van het CRM voor de verkoper

Onze adoptietraining is altijd een co-creatie met jouw organisatie. Trainen is een kerncompetentie van Tempero. Wij realiseren ons dat verschillende mensen op verschillende manieren leren. Door te observeren, doen, ervaren en reflecteren. Al deze leerstijlen komen aan bod in onze trainingen. Daarnaast besteden we ook aandacht aan de borging: hoe zorg je als commercieel eindverantwoordelijke voor de motivatie om het CRM te gebruiken?

Klantcase

naupar

“De juiste mentaliteit is voor mij net zo belangrijk als kennis en kunde. Ze zijn loyaal en betrokken, ik kan erop aan dat ze hun afspraken nakomen.”

BEHEER EN SUPPORT

Het is zover: jouw CRM is live. Maar wie is het aanspreekpunt bij vragen en storingen? Waar kun je terecht om kleine en grote wijzigingen uit te laten voeren? En hoe zorg je dat de applicatie niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren aansluit bij jouw behoefte? De beheer en support-oplossingen van Tempero bieden uitkomst. Uitgangspunt is de zelfstandigheid van jouw IT-organisatie, en hoe Tempero daar als verlengstuk van kan fungeren. 

Wij bieden verschillende soorten van ondersteuning, waaronder:

  • Trainen van jouw IT-beheerders om de zelfstandigheid van uw eigen IT-organisatie te verhogen
  • Support-contracten met verschillende SLA’s, als tweede lijns-ondersteuning voor jouw eigen support desk. Denk hierbij aan het beantwoorden van vragen en het oplossen van incidenten
  • Beheercontracten in verschillende vormen en maten voor het applicatiebeheer, problem management en het gecontroleerd doorvoeren van grote en kleine wijzigingen (change management)

Frisse leuke ideeën opdoen of heb je een vraag?

Frisse leuke ideeën opdoen of heb je een vraag?