Sinds 1 april 2022 werkt Burhan Urhan bij Tempero. Burhan is aangesteld als Operationeel Directeur en dat betekent voor ons dat er veel gaat veranderen en dat vinden we een goede zaak. Waarom? Omdat zijn komst een verder professionaliseren van onze organisatie betekent. Wij waren al goed op weg maar met zijn diepgaande kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van Microsoft Dynamics geeft Burhan een nieuwe boost aan Tempero; van het stroomlijnen van processen en projectmanagement tot medewerkers laten groeien en hun talenten ontwikkelen en inzetten. Voorheen begeleidde Burhan medewerkers en coachte mensen na hun opleiding naar een hoger level. Een passie van hem mag ik wel stellen. 

Burhan deelde dat de uitdaging bij Tempero is om uniformiteit aan te brengen om daarmee tegelijkertijd een hogere servicestandaard aan de klant te bieden. Tegelijkertijd brengt Burhan met zijn jarenlange ervaring veel specialistische kennis mee naar Tempero waardoor Tempero nog meer in staat is complexe uitdagingen bij klanten aan te gaan. 

Ik stelde nog de vraag ‘Heb je voldoende uitdaging Burhan?’ Hij glimlachte en antwoordde: ‘Zeker! Ik geniet er ook nu al heel erg veel van. We hebben een leuk team van developers en consultants. Allemaal gepassioneerde specialisten op het vlak van Dynamics Marketing, Sales en Customer Service. Maar belangrijker nog, ontzettend leuke collega’s om mee samen te werken. Collega’s die elkaar respecteren en in een ontzettend fijne sfeer vol voor het resultaat gaan. Mijn eerste weken voelde als een warm bad!’

Met zijn rugzak aan kennis, procesmatige denkstijl, kennis van techniek en Microsoft Dynamics gaan wij een hele gave tijd tegemoet. En hij kijkt vanuit verschillende oogpunten naar de problematiek bij klanten. Primair vanuit de business bij de klant, maar ook dat van de consultant en/of project manager want dat is hij ook een tijd geweest. 

Kortom, een prettige collega om een interview mee af te nemen. Een heerlijk en eerlijk gesprek want collega’s leren kennen is waar het om gaat. Echt kennen zodat wij op elk moment op elkaar mogen bouwen en rekenen. 

downloadonze

Whitepaper 'IN VIJF STAPPEN NAAR HIGH PERFORMANCE SALES'

downloadonze

Whitepaper 'Het belang van goede kpi's'