Heeft u zich ooit afgevraagd hoe een CRM-systeem met A.I. (Copilot) uw bedrijf commercieel kan versterken? Hoe kan ik vanuit IT de salesorganisatie maximaal ondersteunen met een goede CRM oplossing? Hoe plaats ik dat binnen het bestaande applicatielandschap met zo min mogelijk integratie uitdagingen? Hoe kan ik dit vanuit IT het beste faciliteren? Dan is dit uw kans om meer te ontdekken!Een workshop door specialisten!

Als strategische Microsoft Partner, met een ervaren team van meer dan 400 professionals en gecertificeerde specialisten, staat Arcus IT Dynamics Experts klaar om u te ondersteunen. Dankzij onze samenwerking met Microsoft bieden we nu tijdelijk een exclusieve, gratis inventarisatie van de potentiële waarde van CRM voor uw organisatie.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe een CRM-systeem met A.I. (Copilot) uw organisatie kan transformeren? Vraagt u zich af of de investering de moeite waard is? Of gebruikt u al een CRM-oplossing die niet aan uw verwachtingen voldoet? Dan is dit uw kans om meer te ontdekken!

Wat wij bieden

Als trotse Microsoft Partner, met een ervaren team van meer dan 400 professionals en gecertificeerde specialisten, staat Arcus IT Dynamics Experts klaar om u te ondersteunen. Dankzij onze samenwerking met Microsoft bieden we nu tijdelijk een exclusieve, gratis inventarisatie van de potentiële waarde van CRM voor uw organisatie.

Over de Workshop

In onze Needs Assessment Workshop, in samenwerking met Microsoft aangeboden, krijgt u inzicht in hoe CRM uw bedrijf specifiek kan versterken. U ontvangt een op maat gemaakt rapport met uw belangrijkste vereisten en aanbevelingen voor de optimale implementatie van Dynamics 365 en Copilot.

In 1 dag inzichtelijk wat CRM oplevert!

In onze Discovery Workshop krijgt u inzicht in hoe CRM uw bedrijf specifiek kan versterken. U ontvangt een op maat gemaakt rapport met uw belangrijkste technische en functionele vereisten voor de optimale implementatie van Dynamics 365 en Copilot.

De workshop, die 4 tot 6 uur duurt, kan plaatsvinden op uw locatie of in één van onze vestigingen. U krijgt niet alleen een diepgaande analyse van uw behoeften en de waarde van CRM voor uw organisatie, maar ook een demo van Dynamics 365 CRM, gericht op functies die relevant zijn voor uw bedrijf.

CRM alleen is niet de oplossing, hoe je het implementeert wel!

Bij Arcus IT Dynamics Experts geloven we dat niet alleen het CRM-systeem telt, maar vooral de manier waarop het wordt geïmplementeerd en dat dit een co creatie is met Sales EN IT. We richten ons op uw doelstellingen, groeipotentieel en gewenste resultaten, en zorgen ervoor dat CRM uw klantenrelaties, aanbod en verkoopproces optimaal ondersteunt.

Velen gingen u voor

Op onze website staan meerdere referentiecases die allemaal begonnen met een workshop. Een mooi voorbeeld is TLN waar wij de IT afdeling hielpen met een juiste licentiekeuze & integratie in het IT landschap. De salesorganisatie hielpen wij met de voor hun de juiste dashboards om effectief te kunnen sturen en rapporteren.

Neem nu actie

Deze actie is tijdelijk en beperkt tot 25 deelnemers. Neem nu contact voor meer informatie of om de workshop in te plannen.

De workshop, die 4 tot 6 uur duurt, kan plaatsvinden op uw locatie of in één van onze vestigingen. U krijgt niet alleen een diepgaande analyse van uw behoeften, maar ook een demo van Dynamics 365 CRM, gericht op functies die relevant zijn voor uw bedrijf.

Onze visie

Bij Arcus IT Dynamics Experts geloven we dat niet alleen het CRM-systeem telt, maar vooral de manier waarop het wordt geïmplementeerd. We richten ons op uw doelstellingen, groeipotentieel en gewenste resultaten, en zorgen ervoor dat CRM uw klantenrelaties, aanbod en verkoopproces optimaal ondersteunt.

Neem actie

Zet nu de eerste stap naar een effectiever CRM-systeem en ontdek wat Dynamics 365 CRM met Copilot voor uw bedrijf kan betekenen

Bent u geïnteresseerd in Dynamics Marketing (Customer insights | journeys) of Customer service? Ook daarmee kunnen we u helpen.
Ben je geïnteresseerd in Marketing Automation of Customer service? Ook daarmee kunnen we jou helpen.